Προφυλάξεις για Covid-19

Προφυλάξεις για Covid-19

9 Φεβρουαρίου, 2022 2022-02-09 9:46

COVID-19

Tα Lighthouse Apartments είναι μια μονάδα Ενοικιαζόμενων Δωματίων στο όμορφο χωριό της Στούπας με θέα την παραλία της Καλόγριας!

Τα 10 δωμάτια βρίσκονται το ένα δίπλα από το άλλο, όμως είναι αυτόνομα και έχουν ξεχωριστή είσοδο το καθένα. Σας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αυτή την περίοδο που περνάμε, έτσι ώστε η διαμονή σας στα διαμερίσματα μας να είναι ήσυχη, άνετη και ασφαλής.

Με την καθοδήγηση των Υγειονομικών Μέτρων και την συνείδηση μας θα σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση….με την προσοχή μας στραμμένη περισσότερο στην καθαριότητα! Με αίσθημα σεβασμού και ασφάλειας έχουμε την καλύτερη διάθεση να κάνουμε τις διακοπές σας στη Στούπα…αξέχαστες!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε βάση των Μέτρων που μας έχουν αναφέρει!

To check-in θα πραγματοποιείται μετά τις 15.00 και το check-out στις 11.00…έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολυμάνουμε το δωμάτιο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η καθαριότητα και η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων δυστυχώς δεν θα γίνεται πια σε καθημερινή βάση, όπως πραγματοποιούσαμε τόσα χρόνια, αλλά κάθε 2 βράδια .

(Όμως εννοείτε πως θα είμαστε καθημερινά δίπλα σας για οτιδήποτε έκτακτο και αν προκύψει!)

Η καθαριότητα θα πραγματοποιείται με αυστηρά μέτρα! Όπως απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους …χρήση ατμοκαθαριστή σε όλα τα σημεία, με χρήση ειδικών καθαριστικών απολύμανσης…με χρήση μάσκας, ρόμπας και γαντιών από την καμαριέρα…και ότι άλλο διαπιστώσουμε στην πορεία πως είναι καλύτερο για την δική σας ασφάλεια!

Με εκτίμηση
Γιώτα Μαραμπέα